Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Topluma ve insanlığa yararlı, bilgili, donanımlı, kendine güvenen, milli değerlerimizi benimsemiş nitelikli sağlık çalışanlarını topluma kazandırmaktır.

Misyon: Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, sürekli kendisini yenileyen, bilgili, saygılı ve özgüveni gelişmiş bireyleri yetiştirmek ana gayemizdir.

Başarılar: Her Öğretm Yılında mezun olan öğrencilemizden 4 yıllık ve özellikle 2 yıllık bölümlere yerleşme oranımız iyidir.

Saatler: 8:45-17:05
Isınma: Doğalgaz.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN BERİ 9.SINIFLAR ADRESE DAYALI YERLEŞTİRİLMEKTEDİR.E OKUL SİSTEMİNDE BİLGİLER MEVCUTTUR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %54
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ-SATRANÇ-FUTSAL -VOLEYBOL KIZ VE ERKEK TAKIMI VARDIR. FOLKLOR EKİBİ VARDIR(EGE-KARADENİZ YÖRESİ HALK OYUNLARI)
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK VE TOYOTA TEKNİK PROJE YARIŞMALARINA KATILMAKTAYIZ.
Proje Çalışmaları: MESLEK LİSELERİ AİLELER İLE BULUŞUYOR PROJESİ DEVAM ETMEKTEDİR. OKULUM TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA SERTİFİKAMIZ ALINMIŞTIR.
Kontenjan Bilgileri: HER EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN 9.SINIFA 40 KONTENJAN AYRILIR

WEB - https://geyvesml.meb.k12.tr

Adres - ORHANİYE MAH. 1301. SK. GEYVE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 26 GEYVE / SAKARYA

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Orhaniye Mah. 1301. Sokak No: 12 PK:54700 GEYVE / SAKARYA

Ulaşım İlçe merkezinden yürüyerek 5 dk.İl merkezinden halk otobüsleriyle 40 dk. da ulaşılabilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 35 km, ilçe merkezine 600 m uzaklıktadır.